Plagiat = przestępstwo
Plagiat = przestępstwo
Z przykrością muszę Was poinformować, drodzy Użytkownicy o kolejnej kradzieży dokonanej na szkodę naszego Forum.
Wczoraj zostałem poinformowany przez kol. Maca, iż na jednym z for komunikacyjnych pojawiły się bannery reklamowe owego forum żywcem przeniesione z naszego serwisu. Jest to jawne naruszenie praw autorskich oraz przejaw braku szacunku zarówno dla naszego Forum jak i dla Was jako jego użytkowników.
W związku z powyższym zdarzeniem Administracja postanowiła podjąć bezwzględne działania w stosunku do osób odpowiedzialnych za taki stan rzeczy.
W imieniu całej Administracji
@u2w
A oto screen nielegalnie wykorzystanych bannerów:
Wczoraj zostałem poinformowany przez kol. Maca, iż na jednym z for komunikacyjnych pojawiły się bannery reklamowe owego forum żywcem przeniesione z naszego serwisu. Jest to jawne naruszenie praw autorskich oraz przejaw braku szacunku zarówno dla naszego Forum jak i dla Was jako jego użytkowników.
W związku z powyższym zdarzeniem Administracja postanowiła podjąć bezwzględne działania w stosunku do osób odpowiedzialnych za taki stan rzeczy.
W imieniu całej Administracji
@u2w
A oto screen nielegalnie wykorzystanych bannerów:
Ostatnio zmieniony 2006-06-25, 16:35 przez u2w, łącznie zmieniany 1 raz.
No ba, plagiatorem jest osobnik występujący tu pod nickiem Bartej10.Czy został namierzony admin tamtego forum?
Z tego co aktualnie widzę nasz nowy "idol" usunął z swego forum nasze przerobione bannerki, ale zobaczymy na jak długo.. Jeśli je znowu przywróci przystąpimy do poważniejszego działania :diabeł:
Ekhem to co z tego? Słyszałeś o prawach autorskich? Na przyszłość już będzie wiedział o tym że cudzego się nie kradnie!A wiecie że on mi pisał że się bardzo napracował?
Jeżeli tak,to temat powinnien mieć kłudeczke!J-31 pisze:czyli zlikwidował skopiowane bannery i stworzył rzeczywiście własne, nowe, wg. własnego pomysłu. :wink: