Rysunki odręczne i szkice
Re: Rysunki odręczne i szkice
AEG GT6N?
Całkiem fajnie go Odwzorowałeś :-P
Może następny będzie perspektywiczny?TajemniczyPL pisze:Dobra to i ja się tutaj udzielę i może będę się tu udzielał. EN99-004. Zrobiłem go trochę zanim Jacbull wrzucił swojego, bo ok 2 tyg. temu. Zdjęcia lipne, bo i oświetlenie nie najlepsze, a na skaner jest troche za duży (skala 1:87). Enjoy!![]()
Raczej nie. Ja wole rysunki tego typu. Można ukazać cały pociąg ze szczegółami.
Rysując w perspektywie też można (co mi się udało na poprzednich stronach tego tematu).
Jestem pod wrażeniem tego rysunku EZTa (produkcji Pesa Bydgoszcz). 

-
Oto przedstawiam mój pierwszy szkic, który wykonałem w 2019 roku. Jest na nim autobus Gräf&Steyr LU200 M11, który jeździł w Wiedniu przez 29 lat

Dawno nie było nic ode mnie, to proszę bardzo - Solaris Trollino 12 IV z Gdyni w lesie między sopockim Brodwinem a gdyńskimi Karwinami.

[Zdjęcie dla porównania]
Słaba średnia, bo wychodzi mniej więcej 1 rysunek na 2 lata, ale może się do tego bardziej przyłożę.

[Zdjęcie dla porównania]
Słaba średnia, bo wychodzi mniej więcej 1 rysunek na 2 lata, ale może się do tego bardziej przyłożę.
Pewnie część z odwiedzających miała okazję oglądać te rysunki już kilka, a nawet kilkanaście lat temu, ale myślę, że jest to warte zachowania - Kolej w rysunkach Mariusza Plewki. Bardzo dużo rysunków różnych składów, lokomotyw i zespołów trakcyjnych.
http://archeo.kolej.pl/tabor/rysunki/
Z tego co widziałem, ktoś też już zarchiwizował tą stronę na wypadek, gdyby spadła z internetu
http://archeo.kolej.pl/tabor/rysunki/
Z tego co widziałem, ktoś też już zarchiwizował tą stronę na wypadek, gdyby spadła z internetu

No to jeszcze jedno ode mnie, dla zwiększenia zasięgów

[Zdjęcie dla porównania]