Nowe serie gazetowe?
Re: Nowe serie gazetowe?
http://www.kultoweauta.pl/nr_specjalny.html
Dziś widziałem tego busa na smyczy, całkiem nie najgorzej się prezentował, nie miałem niestety czasu się przyjrzeć...
Dziś widziałem tego busa na smyczy, całkiem nie najgorzej się prezentował, nie miałem niestety czasu się przyjrzeć...
Vetra . Jaka śliczna, ciekawe, czy tylko na fotkach ? Jeśli komuś z Was udało by się go kupić. To proszę koniecznie o fotki
Ja na pewno kupię, będę miał drugiego trajtka w kolekcji. Pierwszy to jakiś kremowy niemiecki z przyczepką. Nawet skalą będą pasować
Niestety, posiadam jedynie takie zdjęcie, ale trajtek naprawdę wyglądał całkiem nieźle... Brałbym gdyby nie pewne kwestie...
http://poznanskie-autobusy.pl/fotografia6838.htm
Jakby ktoś chciał, fotka modelu.
Jakby ktoś chciał, fotka modelu.
Dzięki wielkie Lubel. Cóż jakość modelu, jak widać, jest nam ogólnie znana
Ciekawy jestem jaki będzie ich następny model
Ciekawy jestem jaki będzie ich następny model
Ten Autosan to trochę wygląda tandetnie. O wiele ciekawiej wygląda Karosa, ale to trzeba by zobaczyć na żywo... oczywiście mam na myśli modele
Całkiem możliwe, że Karosa wygląda lepiej bo wyprodukował ją Abrex a nie CHRLD podobnie było w serii z autami gdzie Skody prezentowały lepszy poziom.
Ciekawy jestem, czy pomyślą o TAMie 190A11, one też jeździły po polskich drogach
Zaglądałem dzisiaj z ciekawości zarówno do Empiku jak również do różnych kiosków.. i nic. Nie znalazłem numeru z Karosą, a ponoć miała się dzisiaj pojawić. Może gdzieś w Polsce - tzn. u Was - pojawiło się to wydanie "Kultowych Autobusów PRL-u" ?
W majowych wydaniach, Deagostini oferuje modele autobusów, które w zasadzie znane były warszawiakom i to dosyć krótko - BÜSSING D2U i ZIS -155. Ciekawy jestem co zaoferują później
W majowych wydaniach, Deagostini oferuje modele autobusów, które w zasadzie znane były warszawiakom i to dosyć krótko - BÜSSING D2U i ZIS -155. Ciekawy jestem co zaoferują później
Chyba nic, na razie zawieszają kolekcję. Jako prezent wczoraj otrzymałem za zamówienie prenumeraty wszystkie 4 numery gratis, ciekawy myk marketingowy.J-31 pisze:W majowych wydaniach, Deagostini oferuje modele autobusów, które w zasadzie znane były warszawiakom i to dosyć krótko - BÜSSING D2U i ZIS -155. Ciekawy jestem co zaoferują później
Zawieszają, bo pewnie temat im się wyczerpał
No i mamy reaktywację Kultowych Aut PRL z samymi autobusami
http://www.deagostini.com/pl/kolekcja/kultowe-autobusy/
Pierwszy numer z Autosanem za 9,99zł pojawi się 18 kwietnia w kioskach.
Ja już zamówiłem sobie prenumeratę
http://www.deagostini.com/pl/kolekcja/kultowe-autobusy/
Pierwszy numer z Autosanem za 9,99zł pojawi się 18 kwietnia w kioskach.
Ja już zamówiłem sobie prenumeratę
Kolejne numery:
29 (od 12.06) Ikarus 260
30 (od 26.06) Neoplan NH 9 L
31 (od 10.07) Jelcz MAT OŁAWKA
32 (od 24.07) Mielec WR 002 TWT
Widzę, że DeAgostini trochę sobie wzięło do serca narzekania miłośników na temat zgodności kolekcji z jej nazwą.
Mam w kolekcji już Autosana H9-35, ale wydaje mi się, że jakość jego wykonania trochę odbiega od dotychczasowego poziomu. Nie mam na myśli odwrotnie nałożonej kalkomanii kierunkowskazów (bo to samo było w H10-11), lecz spasowanie elementów. No i ten czerwony lakier taki trochę zbyt blady, jak na H9-35.
29 (od 12.06) Ikarus 260
30 (od 26.06) Neoplan NH 9 L
31 (od 10.07) Jelcz MAT OŁAWKA
32 (od 24.07) Mielec WR 002 TWT
Widzę, że DeAgostini trochę sobie wzięło do serca narzekania miłośników na temat zgodności kolekcji z jej nazwą.
Mam w kolekcji już Autosana H9-35, ale wydaje mi się, że jakość jego wykonania trochę odbiega od dotychczasowego poziomu. Nie mam na myśli odwrotnie nałożonej kalkomanii kierunkowskazów (bo to samo było w H10-11), lecz spasowanie elementów. No i ten czerwony lakier taki trochę zbyt blady, jak na H9-35.