Modele kolejowe w skali 1:87 (H0)
Re: Modele kolejowe w skali 1:87 (H0)
Jeśli Chcesz aby ktoś Ci pomógł to Napisz konkretnie o jakie jednostki, z taboru KM, Ci chodziTom27200 pisze:witam ja mam takie pyatanie czy jest szansa aby gdzieś znaleźć model do druku i sklejenia Kolei MAzowieckich? Pozdrawiam
Witam, pytanie jest ma ktoś może na zbyciu model ED72/73 w byle jakim malowaniu?
Cześć
Forum umarło ale może nie wszyscy użytkownicy.
Byłem na wystwie w Iławie i widziałem modele z papieru. Kolega podpowiedział , że może tu znajdę modele szynobusów w skali h0.
Czy można skądś pobrać taki rysunek. Prawie wszystkie linki nie działają. Co zresztą nie jest dziwne po 10 latach
Pozdrawiam
Forum umarło ale może nie wszyscy użytkownicy.
Byłem na wystwie w Iławie i widziałem modele z papieru. Kolega podpowiedział , że może tu znajdę modele szynobusów w skali h0.
Czy można skądś pobrać taki rysunek. Prawie wszystkie linki nie działają. Co zresztą nie jest dziwne po 10 latach
Pozdrawiam
Tak, piszących tu jest coraz mniej. Wydaje mi się, że w sprawie jakichkolwiek szynobusów Powinieneś raczej kontaktować się z poszczególnymi userami, drogą mailową - oczywiście z tymi, którzy może jeszcze mają albo rysunki, albo własne modele
Nie znam tu nikogo. Szynobusy mogły być kolegi adrys. Ale nie wiem jak znaleźć kontakt. Szukam czegoś jak Sa105 takie kanciaste żeby dobrze wyglądało z kartonu. Oczywiście najpiękniej jako KM. Ale "wezmę co jest".
Jeżeli coś znajdziecie to proszę o info. może być bez wózków bo coś i tak trzeba będzie adaptować do jazdy.
I pytanie z innej beczki. Czy można utworzyć tu dział modelarstwa niekoniecznie papierowego. Są fora gdzie cenzura jest tak duża że nie da się porozmawiać o niczym innym oprócz chwalenia admina. modelarstwo info.
Jeżeli coś znajdziecie to proszę o info. może być bez wózków bo coś i tak trzeba będzie adaptować do jazdy.
I pytanie z innej beczki. Czy można utworzyć tu dział modelarstwa niekoniecznie papierowego. Są fora gdzie cenzura jest tak duża że nie da się porozmawiać o niczym innym oprócz chwalenia admina. modelarstwo info.
Dział Modelarstwa Kolejowego został utworzony