Modele kolejowe w skali 1:87 (H0)
Adrys1005, teraz powinno być już okej z rozmiarem szynobusów, oto one,
porawione :
A teraz coś co zamawiał kolega Piermarlin , szynobus lubelskiego malowania SA107-001 :
porawione :
A teraz coś co zamawiał kolega Piermarlin , szynobus lubelskiego malowania SA107-001 :
Ostatnio zmieniony 2013-04-13, 19:02 przez Kolejorz, łącznie zmieniany 1 raz.
yyę, został wydłużony i dla tego takie niedociągnięcia wyszły a fotele bokiem ustawione w kierunku do jazdy były dobrze narysowane i przypominam, ten model został wydłużony!, spieszyłem się robiłem to na szybko i taki efekt że nie zauważyłem Twoich Piermarlin zauważonych przez ciebie błędów. :confused:
Dzisiaj oddaję w wasze ręce EU07E-162 w malowaniu Lokomotivu
http://www.iv.pl/images/88539352423421946838.png
[/url]
http://www.iv.pl/images/88539352423421946838.png
[/url]
Teoretycznie skończyłem swoją wariacje na temat SA103. Teoretycznie bo model jest narysowany ale nie sprawdzałem czy da się go złożyć (np. nie wiem jeszcze jakie zagięcia będzie mieć pudło między ścianą boczną a przednią więc podłoga jest póki co bardzo prosta) - To pierwszy powód dla, którego na razie nie chce go wrzucać. Drugim powodem jest brak numeracji części. Przeszkadza to na tyle, że póki co tylko ja wiem co do czego służy.
Nie mniej jeśli chcecie mogę go tutaj wrzucić. Powiedzmy, że jako wersje pokazową. Sporo jest uproszczone bo np. Nie wiem jak wygląda dach, wózki czy siedzenia w wersji opolskiej. Z drugiej strony narysowałem wszystko co może być widoczne.
Nie mniej jeśli chcecie mogę go tutaj wrzucić. Powiedzmy, że jako wersje pokazową. Sporo jest uproszczone bo np. Nie wiem jak wygląda dach, wózki czy siedzenia w wersji opolskiej. Z drugiej strony narysowałem wszystko co może być widoczne.
Model kolejowy
Ależ lecisz z tymi wagonami ostro
To ja dodam od siebie wagon serii ZAS z Orlenu.
Części 14,15 i 16 specjalnie są narysowane jako za duże. Otóż jakoś umknęło mi ich dopasowanie w wersji cyfrowej przy klejeniu. Wolałem zatem zostawić trochę więcej, niż żeby potem brakowało. Oczywiście należy je dopasować do części 13
Instrukcja niepotrzebna bo model jest dosyć intuicyjny
Miłej zabawy
[/URL]
Post przeniesiony z tematu "Wagony pasażerskie z wnętrzem. Skala 1:87". Mod. J-31
[ Dodano: 2013-07-17, 13:29 ]
Troszkę podrasowałem modele kolegi paparazziego. (Jeśli pomyliłem się odnośnie autorstwa to przepraszam).
Zrobiłem sobie wakacje, ale mimo to na mailu jestem molestowany o modele Eaosów. Zatem wrzucam 3 modeliki. Przyjemnego klejenia
To ja dodam od siebie wagon serii ZAS z Orlenu.
Części 14,15 i 16 specjalnie są narysowane jako za duże. Otóż jakoś umknęło mi ich dopasowanie w wersji cyfrowej przy klejeniu. Wolałem zatem zostawić trochę więcej, niż żeby potem brakowało. Oczywiście należy je dopasować do części 13
Instrukcja niepotrzebna bo model jest dosyć intuicyjny
Miłej zabawy
[/URL]
Post przeniesiony z tematu "Wagony pasażerskie z wnętrzem. Skala 1:87". Mod. J-31
[ Dodano: 2013-07-17, 13:29 ]
Troszkę podrasowałem modele kolegi paparazziego. (Jeśli pomyliłem się odnośnie autorstwa to przepraszam).
Zrobiłem sobie wakacje, ale mimo to na mailu jestem molestowany o modele Eaosów. Zatem wrzucam 3 modeliki. Przyjemnego klejenia