Aż mnie zatkało... wstrętny i tandetny model Gratuluje wytrwałości i odwalenia naprawdę świetnej roboty Hmm aż się zastanawiam nad sklejeniem Kibelka (o ile znajde kogoś z kolorową drukarką) Ale widzę, że czegoś nie widzę A mianowicie tablic kierunkowych na fronty.
irisbus pisze:... Ale widzę, że czegoś nie widzę A mianowicie tablic kierunkowych na fronty.
Są. Przy częściach od pantografu. na razie jest 'Rybnik' ale to łatwo można z edytować
Nie ma silników trakcyjnych. Przykro mi ale się nie zmieściły. Nie ma kaloryferów pod siedzeniami w przedziałach pasażerskich. Jest to problem o tyle, że gdyby były to ustabilizowały by one fotele... jak znajdę więcej części które mogły by być a ich nie zamieściłem, to dorobie 7 arkusz. Mam dziś ostatni dzień wolnego więc od rana buduje wnętrze pierwszego wagonu. A sam model przekroczył moje najśmielsze oczekiwania. Pokazałbym zdjęcie ale aparat mi się rozładował Później zrobię zdjęcie na jakim etapie jest budowa.
Aparat trochę za bardzo rozjaśnia wszelkie białe krawędzi przez flasha.
Oryginał wygląda lepiej, ale chyba nie uda mi się zrobić tak dobrego zdjęcia które przedstawia faktyczny stan.
Uprzedzałem, że na razie nie ma instrukcji Postaram się coś napisać... wtedy też będzie 'jakaś' numeracja części. Teoretycznie we wtorek mam wolne to spróbuję coś zrobić